VIDEO Hlúpa stávka posadila nádejného športovca na vozík: Zjedol infikovaného slimáka!

NETKY.SK • 9 Máj 2018, 17:50 • 2 min
VIDEO Hlúpa stávka posadila nádejného športovca na vozík: Zjedol infikovaného slimáka!

SYDNEY - Športovec s menom Sam Ballard doplatil na nevinnú stávku. Z nádejného športovca je invalid, ktorý je odkázaný na pomoc druhých. Čo sa stalo?

slovakia

left justify in out

Nádejný športovec z Austrálie sa stavil, že zje slimáka. Zdalo sa to ako nevinná hlúposť. Doplatil za to však veľmi draho.

Sam Ballard, žil šťastný a spokojný život mladého človeka. Mal všetko, o čom sa bežnému tínedžerovi ani nezdá. Slávu, zdravie, peniaze, krásu, mnoho kamarátov, pozornosť dievčat, ktoré sa okolo neho len točili a mohlo sa zdať, že mu naozaj nič nechýba.

 

img

 

Podľa denníka Sun sa Sam Ballard v deň svojich 19. narodenín stavil so svojimi kamarátmi, že prehltne slimáka. Táto stávka mu ale navždy zmenila život, ktorý sa mu otočil chrbtom. 

 

Parazit mu napadol mozog!

 

Sam sa v osudný deň svojich 19. narodenín stavil s kamarátmi, že zje slimáka. Tento počin mu však zničil život. Mladík si totiž vybral pre svoju stávku slimáka, ktorý bol infikovaný červom druhu Angiostrongylus cantonensis. Parazity sa dostali do jeho mozgu a poškodili ho. 

 

Červ Angiostrongylus cantonensis sa objavuje prevažne v exkrementoch potkanov, na ktorých si slimáci radi pochutnávajú. Vo väčšine prípadov si v kontakte s ním imunitný systém človeka poradí. Sam ale také šťastie nemal.

 

Po pár dňoch mu prišlo zle, červ mu totiž spôsobil meningitídu. Mladík potom padol na viac ako rok do kómy, a keď sa prebudil, zistilo sa, že je ochrnutý od hlavy až po päty.

 

Sam zostal v nemocnici ešte ďalšie tri roky. Teraz má 28 rokov, je odkázaný na invalidný vozík a všetka výživa mu je podávaná cez infúzie. Hoci nezomrel, je úplne odkázaný na pomoc ostatných.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies