VIDEO Hlina o podvode v parlamente: Smeráčka Pavlovičová sa podpísala na prezenčku a hneď odišla!

NETKY.SK • 29 Október 2014, 11:58 • 2 min
VIDEO Hlina o podvode v parlamente: Smeráčka Pavlovičová sa podpísala na prezenčku a hneď odišla!

BRATISLAVA – Včera poslanci dostali do rúk správu o činnosti prokuratúry za rok 2013. Počas rokovania parlamente dostal slovo aj Alojz Hlina, ktorý nahnevane rozprával o podvodoch v parlamente s prezenčnou listinou.

slovakia

left justify in out

„Ja chodím do parlamentu pešo, o päť minút deväť som si vykračoval po Mudroňovej a videl som poslankyňu Svetlanu Pavlovičovú ako v takom indickom filme z Bollywoodu v ružovom sačku nastúpi do čierneho bavoráku s kežmarskou značkou,“ začal nahnevane Hlina a pokračoval: „To znamená kolegyňa za päť deväť odchádzala domov. Išiel som sa pozrieť a bola napísaná v prezenčke. Jedna z mála, ale bola tam napísaná.“

 

Hlina potom začal apelovať na kolegov nech sa s tým už spraví poriadok. „Je tú úbohé a trápne,“ sťažoval sa nezávislý poslanec, ktorý sa už viac ako rok „na tie záchodové papiere (prezenčné listiny v parlamente)“ nepodpisuje. Podľa poslanca Hlinu ide o jasný podvod aj keď prezenčky podľa jeho slov nikto nekontroluje.

 

 

Naši poslanci chýbaju veľmi často a veľmi radi. Za minulý rok ospravedlnil predseda NR Paška všetky absencie. Posledný z predsedov NR SR, ktorý pristúpil k finančným sankciám, bol Richard Sulík (SaS). Ten v roku 2010 potrestal vtedajšiu poslankyňu SDKÚ Katarínu Cibulkovú a poslanca Smeru Stanislava Kubánka.

 

Národná rada rokovala v od apríla 2012 do júla 2013 tohto roku 122 dní. Z celého rokovacieho dňa sa poslanci ospravedlnili 717-krát. Stopercentnú dochádzku malo 21 poslancov zo 150. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies