VIDEO Hľadáte adrenalín? Desivé priehľadné spacie kapsule zavesené 122m nad zemou

NETKY.SK • 13 Júl 2015, 11:00 • 2 min
VIDEO Hľadáte adrenalín? Desivé priehľadné spacie kapsule zavesené 122m nad zemou

BRATISLAVA - Cestujúci, ktorí hľadajú vzrušenie v podobe adrenalínu ho môžu nájsť v Skylodge! Trio priehľadných spacích kapsulí je umiestnené 122 metrov nad zemou na útese v preuánskych Andách.

slovakia

left justify in out

Tri kapsule v rozmeroch 24x8 metrov sa nachádzajú v blízkosti mesta Cuzco. Vyrobené sú z polykarbonátu a hliníka. Prevádzkované sú peruánskou cestovnou spoločnosť Natura Viva a poskytujú jedinečný výhľad na veľkolepé Sacred Valley - región známy pre svoje úchvatné scenérie, malých dedín. 

 

Cena, ktorú bude musieť cestovateľ zaplatiť, aby mohol ostať v jednej z týchto neuveriteľne unikátnych kapsulí je nie len o peniazoch, ale aj o odvahe. Bude musieť totiž zdolať oceľový rebrík, ktorý je vo výške 122 metrov a ktorý je súčasťou strmého útesu.  Bojíte sa? 


Ak nemáte chuť na šplhanie sa po rebríku, môžete tiež využiť  prepravu po lane, ktoré Vás dostane do kapsule. No a tá cena? Cena, ktorú budete musieť zaplatiť na jednu noc je približne 300 dolárov. 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies