VIDEO Hľadaný muž, ktorý postrelil dvoch policajtov vo Švajčiarsku spáchal samovraždu

NETKY.SK • 4 Január 2017, 06:30 • 2 min
VIDEO Hľadaný muž, ktorý postrelil dvoch policajtov vo Švajčiarsku spáchal samovraždu

BERN/REHETOBEL - Švajčiarskej polícii sa včera napriek niekoľkohodinovej snahe nepodarilo zadržať živého ozbrojenca z obce Rehetobel, ktorý predtým počas domovej prehliadky postrelil dvoch mužov zákona.

slovakia

left justify in out

Hoci sa muža podarilo "lokalizovať" medzi obcami Rehetobel a Heiden v kantóne Appenzell Ausserrhoden a vyjednávať s ním, vyhrážal sa, že použije trieštivé granáty. Premohol ho až policajný pes, kým však policajti stačili muža zadržať, otočil zbraň proti sebe, informovala webová stránka denníka Blick.

Roger S., ktorý mal 33 rokov, bol polícii známy už od roku 2004. V minulosti ho odsúdili za viacnásobný pokus o zabitie, viacnásobné ublíženie na zdraví a porušenie platných zbrojných predpisov.

 

 

Kým jeden z o zranených policajtov je po operácii so strelnými zraneniami dolných končatín mimo ohrozenia života, stav druhého je po výstrele, ktorý zasiahol oblasť srdca, napriek chirurgickému zákroku v kritickom stave.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies