VIDEO Herečka Lindsay Lohan si zahrá v seriálovej komédii Sick Note

NETKY.SK • 14 Jún 2017, 09:15 • 2 min
VIDEO Herečka Lindsay Lohan si zahrá v seriálovej komédii Sick Note

BRATISLAVA - Americká herečka a speváčka Lindsay Lohan sa predstaví v pripravovanom britskom komediálnom seriáli Sick Note.

slovakia

left justify in out

Rodáčka z New Yorku si v ňom zahrá po boku Ruperta Grinta, Nicka Frosta či Dona Johnsona. Tridsaťročná Lohan sa predstaví v druhej sezóne projektu, ktorá by sa mala na televízne obrazovky dostať na budúci rok. Prvú sériu odvysiela televízia Sky počas tejto jesene.

Seriál sleduje Daniela Glassa (Grint), zamestnanca poisťovne, ktorému povedia, že má nevyliečiteľnú chorobu. Neskôr však vyjde najavo, že je to omyl, ale on si to nechá pre seba. Spomínaný Frost stvárni neschopného onkológa, Johnson Glassovho šéfa a Lohan sa predstaví ako Kateryna West, šéfova dcéra. Herečka sa už svojou účasťou v projekte pochválila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde zverejnila fotografiu s Grintom a Frostom. Na snímke má aj nový účes.

Lindsay Lohan si zahrala vo filmoch Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003), Protivné baby (2004), Len trošku šťastia (2006), Atentát v Ambassadore (2006), Rebelka proti svojej vôli (2007), Machete (2010) alebo Scary Movie 5 (2013).

 

Vydala dva štúdiové albumy - Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Spolupracovala tiež s anglickou kapelou Duran Duran v rámci ich albumu Paper Gods (2015).

 

Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonmi. Porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona