VIDEO Herec zo seriálu Hra o tróny prekonal tisícročný rekord: Preniesol 600-kilový kmeň stromu

NETKY.SK • 4 Február 2015, 13:28 • 2 min
VIDEO Herec zo seriálu Hra o tróny prekonal tisícročný rekord: Preniesol 600-kilový kmeň stromu

ŠTOKHOLM – Herec, ktorého poznajú najmä diváci seriálu Hra o Tróny Hafþór Júlíus Björnsson prekonal rekord, ktorý pred tisíc rokmi vytvoril Viking!

slovakia

left justify in out

Björnsson, ktorý meria 206 centimetrov a váži 190 kíl, preniesol 600 kilogramov vážiaci kmeň stromu päť krokov. Podľa starej legendy Viking Orm Storulfsson dokázal s rovnako ťažkým kmeňom spraviť iba tri kroky, pri ktorých utrpel vážne poranenie chrbta.

 

 

 

 

Predstaviteľ postavy Gregora Cleanga v seriály Hra o Tróny nie je medzi silákmi neznámy. Na súťaži najsilnejších mužov sveta skončil raz strieborný a dvakrát bronzový.

 

Hora, ako Cleanga v seriály prezývajú na svojom Instagrame napísal: „Dnes som, milí priatelia, zmenil históriu. Okrem toho, že som druhýkrát po sebe získal titul najsilnejšieho Vikinga, prešiel som s obrovským kmeňom päť krokov. Môj chrbát je v poriadku!! Som na ceste za víťazstvom v súťaži o Najsilnejšieho muža na svete. Nič ma nezastaví, nič ma nezlomí.“

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona