VIDEO Herec Zachary Quinto sa predstaví v trileri Hotel Artemis

NETKY.SK • 31 Máj 2017, 14:42 • 2 min
VIDEO Herec Zachary Quinto sa predstaví v trileri Hotel Artemis

BRATISLAVA - Americký herec Zachary Quinto sa predstaví v trileri Hotel Artemis. Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti v ilegálnej losangeleskej nemocnici, kde liečia zločincov.

slovakia

left justify in out

Zdravotná sestra, v podaní Jodie Foster, odhalí, že jeden z jej pacientov má v pláne zavraždiť iného. V novinke si okrem Foster a Quinta zahrajú aj Jeff Goldblum, Sterling K. Brown, Jenny Slate, Charlie Day, Dave Bautista či Sofia Boutella. Drew Pearce, pre ktorého to bude režisérsky debut, je zároveň autorom scenára. Producentmi sú Marc Platt, Adam Siegel, Simon Cornwell a Stephen Cornwell.

Quinto je známy zo seriálov Hrdinovia (2006 - 2010) a American Horror Story (2011) či z filmov Star Trek (2009), Margin Call (2011), Star Trek: Do temnoty (2013), Star Trek: Do neznáma (2016) alebo Snowden (2016).

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies