VIDEO Herec Robert Pattinson sa predstaví v mysterióznej romanci The Souvenir

NETKY.SK • 22 Máj 2017, 15:04 • 2 min
VIDEO Herec Robert Pattinson sa predstaví v mysterióznej romanci The Souvenir

BRATISLAVA - Anglický model, herec a producent Robert Pattinson si zahrá v dvojdielnom mysterióznom romantickom filme The Souvenir.

slovakia

left justify in out

Pridal sa tak hereckému obsadeniu, do ktorého patria aj Tom Burke, Ariane Labed a Richard Ayoade. Snímka odohrávajúca sa v 80. rokoch minulého storočia vznikne pod režisérskou taktovkou Joanny Hogg a zameria sa na mladú študentku filmu, ktorá v tom čase prežíva prvú vážnu milostnú aféru s komplikovaným a nedôveryhodným mužom.

 

Tridsaťjedenročný rodák z Londýna stvárni hlavnú mužskú postavu druhej snímky, zatiaľ čo 35-ročný Burke sa v prvom filme predstaví ako spomínaný nedôveryhodný muž. Predstaviteľku hlavnej hrdinky tvorcovia zatiaľ neobsadili. Ako výkonný producenti sa pod projekt podpíšu Martin Scorsese a Emma Tillinger Koskoff. Luke Schiller bude zase jeho producentom.

Robert Pattinson, celým menom Robert Douglas Thomas Pattinson, na seba upozornil ako Cedric Diggory vo filme Harry Potter a Ohnivá čaša z roku 2005. Skutočne sa však preslávil až ako upír Edward Cullen z päťdielnej série filmových adaptácií romantickej ságy Twilight (2008 - 2012).

 

Zahral si aj v romantickej dráme Nezabudni na mňa (2010), na ktorej spolupracoval aj ako výkonný producent, či filmoch Voda pre slony (2011), Miláčik (2012), Cosmopolis (2012), Mapy ku hviezdam (2014), Tulák (2014), The Childhood of a Leader (2015), Queen of the Desert (2015), Life (2015) alebo Stratené mesto Z (2016).

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona