VIDEO Herec Jack Kesy si zahrá zloducha v druhom Deadpoolovi

NETKY.SK • 26 Máj 2017, 08:58 • 2 min
VIDEO Herec Jack Kesy si zahrá zloducha v druhom Deadpoolovi

BRATISLAVA - V pripravovanom pokračovaní akčnej snímky Deadpool (2016) sa predstaví aj americký herec Jack Kesy.

slovakia

left justify in out

V novinke by mal stvárniť zloducha, pričom podľa nemenovaných zdrojov portálu Deadline by malo ísť o postavu menom Black Tom. Ten je v komiksovej predlohe mutantom, ktorý dokáže ovládať rastliny a dávať omračujúce rany drevenou palicou.

Titulnej úlohy sa v Deadpoolovi 2 opäť zhostí Ryan Reynolds. Svoje úlohy si zopakujú aj Morena Baccarin, Leslie Uggams, Stefan Kapacic, Karan Soni a Brianna Hildebrand. Okrem nich sa v akčnej komédii objavia aj Josh Brolin či Zazie Beetz. Réžiu má na starosti David Leitch, na scenári spolupracujú Rhett Reese, Paul Wernick a Drew Goddard. S nakrúcaním plánujú začať v júni. Slovenská distribučná premiéra je predbežne naplánovaná na 31. mája 2018.

Jack Kesy je známy najmä ako Gabriel Bollivar z hororového seriálu The Strain (2014). Okrem toho si zahral napríklad vo filmoch Morgan (2012), Postrádateľní agenti (2015) alebo Shut In (2015). Slovenskí diváci a diváčky ho najbližšie môžu vidieť v komédii Pobrežná hliadka, ktorá sa dostane do kín 15. júna.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies