VIDEO Herec Gary Oldman si zahrá v trileri Mary

NETKY.SK • 6 September 2017, 09:08 • 2 min
VIDEO Herec Gary Oldman si zahrá v trileri Mary

BRATISLAVA - Anglický herec Gary Oldman sa predstaví v mysterióznom trileri Mary. Film vznikne pod hlavičkou spoločností Tucker Tooley Entertainment and Entertainment One a o jeho réžiu sa postará Michael Goi. Ten na filmové plátna prinesie scenár Anthonyho Jaswinského.

slovakia

left justify in out

Snímka sa zameria na rodinu v zlej finančnej situácii, ktorá si v dražbe kúpi starú loď dúfajúc, že s ňou bude môcť naštartovať podnikanie. Na otvorenej vode však jej členovia zistia, že si zaobstarali plavidlo s množstvom strašlivých tajomstiev.

Tucker Tooley, Scott Lambert, Alexandra Milchan a Scott Lumpkin sú producentmi projektu. Greg Renker, Jason Barhydt, Douglas Urbanski a spomínaný Oldman sa pod film podpíšu ako výkonní producenti. Nakrúcanie začne koncom septembra v Alabame.

Päťdesiatdeväťročný Gary Leonard Oldman počas kariéry spolupracoval s takými významnými filmármi ako Christopher Nolan, Oliver Stone, Quentin Tarantino, Ridley Scott či Francis Ford Coppola. Stvárnil napríklad hudobníka Sida Viciousa v životopisnej dráme Sid a Nancy (1986), spisovateľa Joea Ortona vo filme Nastražte uši (1987), vraha amerického prezidenta Johna F. Kennedyho Leeho Harveyho Oswalda v snímke J.F.K. (1991) či skladateľa Ludwiga van Beethovena v romantickej životopisnej dráme Nesmrteľná milenka (1994).

 

Vo filmoch o čarodejníkovi Harrym Potterovi stvárnil Siriusa Blacka a Christopher Nolan ho do svojej batmanovskej trilógie obsadil ako komisára Jima Gordona. Zahral si aj vo filmoch ako Dracula (1992), Leon (1994), Šarlátové písmeno (1995), Piaty element (1997), Air Force One (1997), Hannibal (2001), Interstate (2002), Kniha prežitia (2010), Zem bez zákona (2012), Úsvit planéty opíc (2014), Dieťa 44 (2016) či Zabijakov osobný strážca (2017).

 

Za výkon vo filme Jeden musí z kola von (2011) ho nominovali na Oscara.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona