VIDEO Havária lietadla v Houstone: Stroj sa zrútil na autá na parkovisku

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 08:51 • 2 min
VIDEO Havária lietadla v Houstone: Stroj sa zrútil na autá na parkovisku

HOUSTON - Malé lietadlo narazilo vo štvrtok do auta stojaceho na parkovisku v blízkosti letiska v meste Houston v americkom štáte Texas.

slovakia

left justify in out

Pri nehode zahynuli všetci traja členovia posádky stroja. S odvolaním sa na hasičov o tom v noci nadnes informovala agentúra AP.

 

 

Hovorca mestského hasičského zboru Jay Evans potvrdil, že lietadlo sa zrútilo na parkovisko pri železiarstve v blízkosti medzinárodného letiska v juhovýchodnej časti mesta krátko popoludní miestneho času. V zaparkovanom aute nikto nesedel a všetky tri obete sú pasažiermi lietadla.

 

 

Stroj nezachytil budovu a náraz nespôsobil rozsiahly požiar, potvrdil veliteľ hasičov Ruy Lozano. Pri incidente sa nikto ďalší nezranil.

 

 

Hovorca Federálneho úradu pre letectvo Lynn Lunsford uviedol, že lietadlo sa pokúšalo pristáť na letisku v Houstone. Príčina havárie jednomotorového lietadla typu Cirrus SR-22 nie je bezprostredne známa a jej okolnosti budú predmetom vyšetrovania.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies