VIDEO Hamšík prispel gólom k víťazstvu Neapolu

NETKY.SK • 24 Február 2015, 07:16 • 2 min
VIDEO Hamšík prispel gólom k víťazstvu Neapolu

NEAPOL - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík prispel v dohrávke 24. kola talianskej Serie A gólom k triumfu SSC Neapol nad nováčikom zo Sassuola 2:0. Zverenci trénera Rafaela Beniteza si upevnili tretie miesto v tabuľke, pričom na AS Rím strácajú už iba tri body.

slovakia

left justify in out

"Pred zápasom sme vedeli, že ak dnes večer vyhráme, tak znížime stratu na druhý AS Rím. Bolo nám však jasné aj to, že proti Sassuolu to bude ťažký duel, súper má dobre prepracovanú obranu. My sme išli za našim cieľom a dokázali sme nakoniec vyhrať,“ uviedol pre svoju oficiálnu webovú stránku Hamšík.

Slovenský stredopoliar patril v pondelok večer k najlepším hráčom na ihrisku. Do základnej zostavy Neapola sa vrátil po nepríjemnom "koňarovi", ktorý utŕžil v dueli s Palermom. Proti Sassuolu začal akciu pred prvým gólom domácich a druhý v 70. minúte sám vsietil, keď zblízka nedal šancu hosťujúcemu brankárovi. Keď ho Benitez v 82. minúte vystriedal, diváci odmenili kapitána SSC skandovaným potleskom.

 

"Teší ma, že som skóroval. Najdôležitejšie je však víťazstvo. Zníženie straty na druhý AS Rím? Do konca súťaže je ešte veľa kôl, bude to ťažký boj. Už najbližšie nás čaká v Serii A náročný duel, cestujeme na štadión FC Turín," dodal Hamšík, ktorý ukázal po strelenom góle pekné gesto. Pribehol za bránku za spoluhráčom Lorenzom Insignem zotavujúcim sa z ťažkého zranenia kolena, objal ho a vyjadril mu podporu.

 

 

sumáre:

Neapol - Sassuolo 2:0 (0:0)

Góly: 61. Zapata, 70. HAMŠÍK, ČK: 71. Mertens (Neapol)

/Hamšík za domácich do 82: minúty, v 70. strelil gól/

 

 

 

Cagliari - Inter Miláno 1:2 (0:0)

Góly: 74. Carrizo (vl.) - 47. Kovačič, 68. Icardi

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies