VIDEO Hádka o priateľa sa zvrhla: Päste a kopance do tváre!

NETKY.SK • 28 November 2013, 15:00 • 2 min
VIDEO Hádka o priateľa sa zvrhla: Päste a kopance do tváre!

CHARLOTTE – Nezhody o partnerovi sa zvrhli v nechutnú nakladačku. Mladá černoška napadla svoju sokyňu v láske tak, že ju musela odtrhnúť jej priateľka.

slovakia

left justify in out

Na videu sa dve mladé školáčky pokojne rozprávajú. Keď zrazu dievča v modrom knokautovalo pravým hákom druhé dievča, ktoré sa prikrčilo k zemi. Sharkeisha pribehne ku kľačiacemu dievčatu a začne ju päsťami udierať do hlavy. Potom od nej odstúpi a kopne ju priamo do tváre.

Sharkeishu odtrhne až jej kamarátka, ktorá vbehne do bitky a kričí, aby ju nekopala. Po chvíli sa hádka opäť zopakuje, tentoraz však bez fyzického útoku.

Podľa britského denníku Daily Mail sa jedná o Sharekishu Tyeshiu Thompsonovú, ktorá žije v americkom štáte Severná Karolína, kde navštevuje strednú školu. Podľa denníka sa dievčatá hádali kvôli chlapcovi, s ktorým údajne randia obidve zúčastnené.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies