VIDEO Grella dal gól po 7 sekundách, najrýchlejšie v histórii MLS

NETKY.SK • 19 Október 2015, 08:46 • 2 min
VIDEO Grella dal gól po 7 sekundách, najrýchlejšie v histórii MLS

HARRISON - Víťazstvo New York Red Bulls nad Philadelphia Union 4:1 v zámorskej futbalovej MLS malo v nedeľu nádych histórie. Domáci útočník Mike Grella dosiahol najrýchlejší gól v tejto severoamerickej súťaži, keď rozvlnil sieť už po 7 sekundách.

slovakia

left justify in out

Američan profitoval z nevydarenej prihrávky hostí ihneď po rozohratí lopty zo stredového kruhu a svoj samostatný nájazd aj zásluhou mierneho teču jedného z obrancov hostí premenil na vedúci gól. Doterajším strelcom najrýchlejšieho gólu MLS bol Tim Cahill rovnako z tímu New York Red Bulls, ktorý sa 20. októbra 2013 v súboji proti Houston Dynamo tešil už po 8 sekundách.

 



Dvadsaťosemročný Grella v nedeľňajšom súboji pred vyše 21 000 divákmi v Red Bull Arene skóroval aj v 17. min a domáci vtedy viedli už 3:0. Ďalšie dva góly favorita strelili rovnako ešte v prvom polčase Bradley Wright-Phillips a Kemar Lawrence. Hostia korigovali na konečných 1:4 z ich pohľadu v 55. min Sébastienom Le Touxom. Hráči New York Red Bulls si týmto víťazstvom predčasne zabezpečili víťazstvo vo Východnej konferencii MLS. Jedno kolo pred koncom základnej časti majú 57 bodov a o 6 bodov viac ako D.C. United na druhom mieste. Na Západe je na čele s rovnakým počtom 57 bodov FC Dallas.

Nedeľa - výsledky:
New York Red Bulls - Philadelphia 4:1
D.C. United - Chicago Fire 4:0
Houston Dynamo - Seattle Sounders 1:1
Los Angeles Galaxy - Portland Timbers 2:5



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies