VIDEO Google má zaujímavú novinku, z tepla obývačky už môžete pokoriť extrémne horské trasy

NETKY.SK • 26 Január 2016, 16:00 • 2 min
VIDEO Google má zaujímavú novinku, z tepla obývačky už môžete pokoriť extrémne horské trasy

MOUNTAIN VIEW – Na to, aby ste pokorili najvyššie štíty a vychutnali si skvostný pohľad, už nebudete musieť vynaložiť žiadnu námahu. Svet očami špičkových horolezcov, ktorí dobývajú tie najvyššie a najnebezpečnejšie vrcholy hôr, vám poskytne služba od spoločnosti Google.

slovakia

left justify in out

Google ponúka novinku v oblasti globálneho mapovania, pomocou už známej služby Street View. Vďaka panoramatickým záberom môžete sledovať zasnežené prostredie s 360-stupňovým rozhľadom.

 

Na zhotovení dramatických záberov z extrémnych horských terénov spolupracovali tvorcovia projektu so svetovo uznávanými a skúsenými horolezcami.

 

So službou Street View teraz môžete pohodlne z tepla obývačky „vystúpiť“ napríklad na vrchol Mont Blancu a zísť dole, bez akéhokoľvek život ohrozujúceho rizika. Tvorcovia zároveň dúfajú, že novinka poslúži aj ako dôležitý záznam vo vzťahu ku globálnemu otepľovaniu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies