VIDEO Gól mesiaca: Trenčan napodobnil Maradonu

NETKY.SK • 27 December 2016, 15:23 • 2 min
VIDEO Gól mesiaca: Trenčan napodobnil Maradonu

BRATISLAVA - Futbalový krídelník v službách AS Trenčín Milan Kvocera získal ocenenie pre autora Gólu mesiaca november a stal sa posledným jesenným víťazom fanúšikovskej ankety v rámci najvyššej slovenskej dlhodobej súťaže Fortuna ligy 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Odchovanec AS Trenčín skóroval "maradonovským" spôsobom po krásnom sóle od polovice ihriska v zápase 17. kola v Ružomberku, keď v 76. min poslal hosťujúci tím do vedenia 3:2 - tento duel 27. novembra pod Čebraťom sa však napokon skončil nerozhodne 3:3.

 

Pre úradujúceho majstra je Kvocerov triumf premiérový v tejto ankete počas aktuálnej sezóny, naposledy sa z hráčov trenčianskeho klubu radoval obranca Martin Šulek ešte na konci predchádzajúceho súťažného ročníka.

 

Milan Kvocera, ktorý oslávi s príchodom nového roka len svoje 19. narodeniny (nar. 1. januára 1998), dostal 43,1 percenta hlasov fanúšikov. Druhé miesto obsadil srbský obranca FC DAC 1904 Dunajská Streda Marko Živkovič (40,1 %), tretia pozícia už s výraznejším odstupom patrí stopérovi MŠK Žilina Denisovi Vavrovi (11,8 %). Informácie sú z oficiálneho webu Fortuna ligy.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies