VIDEO Gól za 7,6 sekundy: Keita skóroval najrýchlejšie v La Lige

NETKY.SK • 28 Marec 2014, 16:25 • 2 min
VIDEO Gól za 7,6 sekundy: Keita skóroval najrýchlejšie v La Lige

MADRID - Seydou Keita z Valencie sa vo štvrtkovom stretnutí 30. kola na trávniku Almeríe postaral o najrýchlejší gól v dejinách najvyššej španielskej futbalovej súťaže Primera División.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný Malijčan sa ľavačkou vo vnútri pokutového územia domácich presadil už po 7,6 s od úvodného výkopu. Doterajší rekord La Ligy držal Španiel Joseba Llorente, ktorý vo farbách Valladolidu skóroval 20. januára 2008 do siete Espanyolu Barcelona po 7,82 s hry.

 

Keitov expresný presný zásah však nenasmeroval "netopierov" k víťazstvu, Valencia v predmetnom zápase iba remizovala 2:2. Rekord týkajúci sa najrýchlejšieho gólu v jej klubovej histórii patril do štvrtka Paraguajčanovi Carlosovi Martínezovi Diartemu: niekdajší útočník prezývaný Lobo skóroval po desiatich sekundách ešte 4. decembra 1977. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies