VIDEO Giroudova parádička ašpiruje na gól sezóny

NETKY.SK • 2 Január 2017, 08:47 • 2 min
VIDEO Giroudova parádička ašpiruje na gól sezóny

LONDÝN - Futbalisti Tottenhamu Hotspur sa v prvý deň roku 2017 dostali opäť do elitnej štvorky anglickej Premier League. V prvom nedeľňajšom zápase 19. kola excelovali na ihrisku FC Watford, kde po dvoch góloch anglických reprezentantov Harryho Kanea a Deleho Alliho vyhrali 4:1. V tabuľke preskočili Manchester City aj Arsenal Londýn a s 39 bodmi sa na pár hodín prepracovali na 3. miesto.

slovakia

left justify in out

"Gunners" ale od 17.00 h nastúpili na Emirates Stadium proti Crystal Palace, zdolali ho 2:0 a dostali sa pred Spurs na 3. pozíciu so 40 bodmi. Skóre otvoril v 17. minúte nádherným gólom francúzsky útočník Olivier Giroud, ktorý pripomenul nedávny presný zásah Henricha Mchitarjana z Manchestru United. Ten "vzdušnou pätičkou" pokoril brankára Sunderlandu, no bolo to z tesného ofsajdu.

 

Giroudova pätička po prihrávke Alexisa Sancheza sa ešte odrazila od hornej žrde a zapadla za chrbát bezmocného brankára hostí. Zverenci francúzskeho trénera Arsena Wengera pridali v druhom polčase ešte jeden gól a do Nového roku vykročili trojbodovým ziskom.

 

 

"Mal som maximálne šťastie. Je to iba o šťastí," citovala strelca agentúra AP. Gólový moment sa zrodil po rýchlom protiútoku a skvelej orientácii 30-ročného zakončovateľa. Čílsky spoluhráč mu center poslal trošku dozadu, ale ani to mu nezabránilo skórovať krásny gól, ktorý si okamžite od fanúšikov vyslúžil prívlastok "gól sezóny". "Bola to jediná vec, ktorú som mohol urobiť. Lopta bola za mnou a ja som ju skúsil trafiť pätičkou," dodal francúzsky reprezentant.

 

Premier League - 19. kolo:

 

FC Watford - Tottenham Hotspur 1:4 (0:3)

Góly: 90.+2 Kaboul - 27. a 33. Kane, 41. a 46. Alli, 20.882 divákov.

 

Arsenal Londýn - Crystal Palace 2:0 (1:0)

Góly: 17. Giroud, 56. Iwobi, 59.975 divákov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies