VIDEO Getzlaf vyprovokoval bitku s Pánikom, slovenský útočník sa nenechal otĺkať

NETKY.SK • 10 Marec 2017, 11:28 • 2 min
VIDEO Getzlaf vyprovokoval bitku s Pánikom, slovenský útočník sa nenechal otĺkať

CHICAGO - Kapitán hokejistov Anaheimu Ryan Getzlaf vo štvrtkovom zápase NHL na ľade Chicaga vyprovokoval bitku s domácim útočníkom Richardom Pánikom. Dvadsaťšeťročný rodák z Martina je známy svojou umiernenejšou povahou a pästné súboje určite nevyhľadáva. V šarvátke so 193 cm vysokým kapitánom hostí rozhodne neťahal za kratší koniec.

slovakia

left justify in out

Incident sa udial v strednej tretine v závere úvodnej dvadsaťminútovky. Počas bleskovej roztržky najprv šiel na ľad Kanaďan, krátko po ňom aj Slovák. Vďaka intervencii rozhodcov nešlo o nijakú veľkú mastenicu a zakrátko už boli obaja kohúti od seba. Zo situácie v danom momente viac vyťažili domáci, keďže Pánik inkasoval iba päťminútový trest za bitku, kým Getzlaf okrem rovnakého postihu aj ďalšie dve za vyvolanie roztržky a desaťminútovú osobnú penalizáciu.

 

"Getzlaf a Pánik v strede klziska pravdepodobne preberali svoje víkendové plány," glosoval chicagský klub na twitteri. Podľa hlasovania na špecializovanom serveri o hokejových bitkách hockeyfights.com sa krátka pästná výmena skončila nerozhodne, remízu zvolilo 62,5 % ľudí. Štvrtina hlasujúcich označila za víťaza Pánika, 12,5 % zas Getzlafa. Anaheim zvíťazil v Chicagu 1:0.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies