VIDEO Gang obťažoval manželku profesionálneho boxera, vybavil ich dvomi ranami!

NETKY.SK • 21 November 2014, 19:16 • 2 min
VIDEO Gang obťažoval manželku profesionálneho boxera, vybavil ich dvomi ranami!

MOSKVA – Nemali si s ním začínať! Ľudia častokrát ani netušia s kým sa zaplietli. V tomto prípade na to doplatili členovia ruského gangu.

slovakia

left justify in out

Slovná hádka v bare sa zmenila na bitku, v ktorej jednoznačne dominoval ruský profesionálny boxer Nikolai Vlasenko (29). Ten sa v bare v ruskom mestečku Starokorsunskaya vrátil z toalety a zistil, že skupinka miestnych gangstrov mu obťažuje ženu. Celý incident zachytila bezpečnostná kamera pred barom.

 

Muži patria k ruskému gangu, ktorý je priamo zodpovedný za nárast kriminality v tomto malom ruskom mestečku.

Keď Vlasenkom povedal gangstrom, aby nechali jeho ženu na pokoji, samozvaný líder celej skupiny Leonti Jevdokimov (33), navrhol, aby sa celý konflikt vyriešil vonku.

 

„Bolo ich tam najmenej desať a na ich čele stáli dvaja, ktorí si mysleli, že sú všemocní,“ prezradil očitý svedok incidentu Eldar Vinogradoff (27) a dodal: „Jeden z nich si dal dolu tričko a začal na boxera vyskakovať, nemyslím si, že dodnes vie čo ho trafilo, pretože na zem padol ako podťatý. Druhý muž ho chcel kopnúť, ale skončil rovnako ako ten pred ním.“

 

Do Vlasenka potom ešte začal vyrývať tretí, ktorý prišiel neskôr. Ten schytal tri údery do tváre a rozmyslel si to. Ostatní si to potom radšej rozmysleli.

 

„Hrdinský“ gang si bitke najal právnika a vzniesli voči Vlasenkovi obvinenie z napadnutia. To však polícia zmietla zo stolu, pretože z videozáznamu je jasne vidieť, že profesionálny boxer sa iba bránil.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies