VIDEO Futbalová legenda Anton Ondruš odkazuje slovenským hráčom: Nastal čas, aby ste nás prekonali

NETKY.SK • 5 Október 2017, 15:40 • 2 min
VIDEO Futbalová legenda Anton Ondruš odkazuje slovenským hráčom: Nastal čas, aby ste nás prekonali

BRATISLAVA- Takmer všetky škótske denníky sa vo štvrtok venovali dôležitému večernému stretnutiu kvalifikácie MS 2018, v ktorom domáca futbalová reprezentácia zabojuje proti Slovensku o druhú priečku v F-skupine. Škótsko zaostáva o jediný bod, rovnako ako Slovensko má pred záverečným dvojzápasom všetko vo vlastných rukách. Na zápas do Glasgowa okrem množstva slovenských priaznivcov vycestovalo aj viacero futbalových osobností.

slovakia

left justify in out

Jednou z nich je aj Anton Ondruš, ktorý ako kapitán priviedol slávny československý tím k titulu majstrov Európy v Belehrade v roku 1976 a o štyri roky neskôr aj k bronzovým medailám. Ako jediného Slováka ho UEFA zaradila medzi 50 najlepších hráčov histórie majstrovstiev Európy.

 

Šesťdesiatsedemročný rodák zo Solčian sa po ukončení aktívnej kariéry stal futbalovým agentom a dlhodobo žije vo Francúzsku. V našom rozhovore okrem svojho výsledkového tipu vyslovil aj úprimné želanie, aby slovenský futbal ďalej napredoval a nadviazal na slávnu futbalovú éru.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies