VIDEO Rapper Ocean bez ohlásenia predstavil album Endless

NETKY.SK • 19 August 2016, 13:14 • 2 min
VIDEO Rapper Ocean bez ohlásenia predstavil album Endless

BRATISLAVA - Americký spevák a rapper Frank Ocean predstavil nový album s názvom Endless, pričom tak spravil bez ohlásenia.

slovakia

left justify in out

Dvanásťskladbová novinka je súčasťou vizuálneho projektu, ktorý 28-ročný interpret ponúkol na svojej webstránke boysdontcry.co. V čiernobielom, približne 45-minútovom videu, spevák stavia schodisko, pričom v pozadí hrajú nové skladby. Priaznivci rodáka z Long Beach v Kalifornii si môžu vypočuť a pozrieť jeho najnovší počin prostredníctvom služby Apple Music.
Na albume Endless sa podieľali viacerí známi interpreti ako napríklad gitarista Jonny Greenwood z Radiohead, hudobník James Blake, spevák Sampha či speváčka a skladateľka Jazmine Sullivan. Okrem toho na ňom spolupracoval London Contemporary Orchestra skladateľa Roberta Amesa.


Podľa magazínu Rolling Stone je Endless predzvesťou dlho očakávanej druhej štúdiovky, na ktorej Ocean pracuje už niekoľko rokov. Ako dvojtýždenník uvádza, nahrávka by sa mala dostať na trh tento víkend, pričom však neponesie pôvodne ohlásený názov Boys Don't Cry.


Christopher Francis "Frank" Ocean je členom hip-hopového kolektívu Odd Future Wolf Gang Kill Them All, s ktorým vydal v roku 2012 debutový album The OF Tape Vol. 2. Jeho prvým sólovým počinom bol mixtape Nostalgia, Ultra (2011).

 

O rok neskôr vydal štúdiovku Channel Orange, ktorá sa v americkom i britskom rebríčku dostala na druhé miesto. Nahrávka je podľa kritikov z magazínu Billboard najlepším albumom roka 2012 a získala tiež Grammy v kategórii Najlepší súčasný urban album. Ďalšiu Grammy si Ocean vyslúžil vďaka skladbe No Church In The Wild (feat. Kanye West & Jay-Z).


Tracklist albumu Frank Ocean - Endless:


01 Device Control
02 Alabama
03 U-N-I-T-Y
04 Commes Des Garcons
05 Wither
06 In Here Somewhere
07 At Your Best (You Are Love)
08 Mine
09 Ambience 001: In a Certain Way
10 Ambience 002: Honeybaby
11 Hublots
12 Slide On Me


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies