VIDEO Francúzsko šokoval útok sexuálneho predátora, ktorý napadol študentku za bieleho dňa

NETKY.SK • 30 Júl 2018, 17:14 • 2 min
VIDEO Francúzsko šokoval útok sexuálneho predátora, ktorý napadol študentku za bieleho dňa

PARÍŽ- Francúzsko šokoval videozáznam časti útoku sexuálneho predátora obťažujúceho študentku, ktorá keď ho vyzvala, aby prestal, udrel ju silno päsťou do tváre.

slovakia

left justify in out

Útok sa odohral za bieleho dňa na parížskej ulici a jeho záznam zhliadlo už takmer milión ľudí. Študentka Marie Laguerre tvrdí, že muž ju obťažoval aj viackrát v minulosti. "Nebolo to prvýkrát, stupňovalo sa to," povedala francúzskym médiám. Keď sa minulý týždeň vracala pravidelnou cestou zo školy domov, z jednej z kaviarní na ňu začal dotyčný muž pokrikovať obscénne komentáre a "vydávať zvuky so sexuálnymi konotáciami", uviedlo dievča.

"Nahnevala som sa a povedala som ´buď ticho´. Nemyslela som si, že to bude počuť, ale počul to," popisuje študentka vývoj udalostí, ktoré viedli k scéne zachytenej na videu. Muž po nej následne hodil popolník, ktorý ju len o vlások minul, a potom k nej pribehol a udrel ju päsťou do tváre. Zatiaľ čo ďalší hostia v kaviarni začali dievča brániť a kričať na útočníka, študentka ušla domov. Potom si však povedala, že to tak nenechá, vrátila sa do kaviarne a poprosila hostí, aby na polícii svedčili v jej prospech.


Video, ktoré zachytáva časť útoku, jej poskytol majiteľ kaviarne, aby mala dôkazový materiál pre políciu. Páchateľ zatiaľ mužom zákona uniká.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies