VIDEO+FOTO Na Berlusconiho vo volebnej miestnosti vyskočila polonahá aktivistka

NETKY.SK • 5 Marec 2018, 09:01 • 2 min
VIDEO+FOTO Na Berlusconiho vo volebnej miestnosti vyskočila polonahá aktivistka

MILÁNO – Parlamentné voľby v Taliansku narušila polonahá aktivistka hnutia Femen, ktorá s odhalenými prsiami a s nápisom „Berlusconi, už si doslúžil“ na hrudi vyskočila na stôl vo volebnej miestnosti v Miláne. Urobila tak vo chvíli, keď do miestnosti prišiel kontroverzný politik Silvio Berlusconi.

slovakia

left justify in out

Bývalý ministerský predseda bol pohľadom na polonahú extrémistku z hnutia Femen evidentne pobavený. Berlusconi síce kvôli stále platnému trestu za daňové podvody sám kandidovať nemôže, no stal sa kľúčovou postavou volebnej kampane svojej strany Forza Italia (Vpred Taliansko-FI).

 

Strany pravicovej koalície združenej okolo subjektu Vpred Taliansko (FI) vedeného expremiérom Silviom Berlusconim by podľa odhadov mohli v Senáte obsadiť 118 až 150 kresiel, pričom krajne pravicová Liga Severu (LN) by tam mala mať 52-62 poslancov, zatiaľ do Berlusconiho FI 46 až 56 poslancov. V Poslaneckej snemovni by táto pravicová koalícia mohla mať od 248 do 268 mandátov, pričom 122-132 z nich by malo patriť LN a 93-104 FI.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona