VIDEO Jim Carrey odhaľuje svoj nový talent v novom dokumentárnom krátkom videu

NETKY.SK • 16 August 2017, 06:00 • 2 min
VIDEO Jim Carrey odhaľuje svoj nový talent v novom dokumentárnom krátkom videu

NEW YORK - Jim Carrey je muž s mnohými talentmi. Zatiaľ čo väčšina fanúšikov pozná herca ako komedianta na obrazovke, nový krátky dokument predstavuje Carreyho ako maliara.

slovakia

left justify in out

Carrey, ktorý kreslil a maľoval od svojho detstva, uvádza svoju umeleckú tvorbu v novom dokumentárnom filme "I Needed Color". V ňom Carrey odhaľuje lásku k maľbe - a ako mu pomáha pripojiť sa k jeho "vnútornému životu".

 

"Môžete povedať, čo milujem podľa farby obrazov," hovorí vo videu. "Niektoré z  mojich obrazov vypovedajú o temnote v mojom vnútornom živote, a niektoré z nich zasa hovoria o mojich radostiach."

Herci hovoria, že najprv začali maľovať a poňali to ako spôsob, ako sa vyrovnať v emocionálne ťažkom období.

 

"Vždy som maľoval, ale nie veľa," hovorí Jim. "Zrazu, pred 6 rokmi, v čase, keď som sa pokúšal uzdraviť svoje zlomené srdce, som sa rozhodol, že budem maľovať," objasnil Jim.

A odvtedy maľovaním závislý. 

 

"Keď som naozaj začal maľovať veľa, tak som sa stal takým posadnutým, že som sa nemohol pohybovať v mojom dome. Obrazy boli všade. V New Yorku bola skutočne zima a bolo to tak depresívne, a zistil som, že potrebujem farbu."

 

Vysvetľuje: "Mám rád nezávislosť. Milujem maľovanie a jeho slobodu. Nikto vám nehovorí, čo môžete alebo nemôžete robiť vo väčšine prípadov. A je to bezprostredné."

 

Aj keď krátky film, ktorý režíroval David Bushell, nedávno sa stal virálnym s celebritami ako LeBron James, Jane Brett Dier a Supergirl Chyler Leigh. Mnoho celebrít bolo zaskočených ako Jim maľuje. Fanúšikovia sa tiež chytili a vyjadrili svoju lásku k jeho talentu.

 

Jim Carrey: I Needed Color from JC on Vimeo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies