VIDEO FOTO Hviezdila nielen Verešová, táto prehliadka vám vyrazí dych

NETKY.SK • 20 Október 2017, 15:59 • 2 min
VIDEO FOTO Hviezdila nielen Verešová, táto prehliadka vám vyrazí dych

Andrea Verešová, Linda Rezešová, Eva Verešová, Aneta Parišková, Mirka Luberdová, Mária Zelinová, Emma Tekelyová. To je zlomok nádherných žien, ktoré ste mohli stretnúť v utorok na Bratislavských módnych dňoch.

slovakia

left justify in out

Nielen dámy, ale aj páni si v Refinery Gallery určite prišli na svoje. Postupne sa predstavili Renáta Kliská a jej značka La Rena, víťazka projektu Nové tváre módnej scény z roku 2015 Sofia Tureková, ďalej Michael Kovacik, Monika Vontsemu, značka Hellenski by Ema Klein, Katie Q & Valeria Beck, Nana Fashion Gallery, Izabela Komjati, Lenka Poulová, Ida Sandor a vrchol večera patril Jane Pištejovej.

 

Úžasné modely predvádzali nádherné modelky. Hviezdou móla bola Andrea Verešová. "Niekedy si aj hovorím, že by som mala poľaviť, ale tá spätná väzba mi dáva energiu," priznala pre Netky.sk bývalá miss. 

 

Emma Tekelyová prácu návrhárov obdivuje. "Viem, čo to obnáša, sama som kedysi pripravila dve kolekcie a viem, že každý tvorca chce do toho dať niečo svoje, originálne, takže pochvala pre všetkých." 

 

So šibalským úsmevom dodala, že módne dni už majú 12. ročník a rozšírili sa aj do Prahy preto, aby ukázali, že "my, Slovenky, sa vieme krajšie obliekať."

 

Aneta Parišková priznala, že je pravidelnou návštevníčkou módnych dní. "Obdivujem prácu Jany Pištejovej, mám od nej mnoho skvelých kúskov," povedala. 

 

Návrhárka Jana Pištejová prekvapila. "Pre mňa je pri práci dôležitá hudba. Čo vo mne evokuje, to nakoniec vložím do svojich modelov."

 

Utorňajší večer bol proste plný krásnych žien a modelov a vy si ich môžete vychutnať v nasledujúcom videu spolu s reakciami celebrít a návrhárov.

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies