VIDEO+ FOTO: Fashion show recyklovanej módy šokovala úžasnou kreativitou!

NETKY.SK • 3 Október 2017, 12:53 • 2 min
VIDEO+ FOTO: Fashion show recyklovanej módy šokovala úžasnou kreativitou!

BRATISLAVA- Úžasné, šokujúce, krásne a mimoriadne kreatívne. Tieto slová sa najčastejšie skloňovali po skončení unikátnej módnej prehliadky „Fashion show recyklovanej módy“.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Módna show sa konala v priestoroch Refinery Gallery v Bratislave. Nenechalo si ju ujsť množstvo osobností slovenského spoločenského života, ktoré po jej skončení zostali príjemne šokované. Návštevníci videli bohatú kolekciu ohromujúcich modelov vyrobených z PVC materiálov. Sršala z nich hravosť a neuveriteľná kreativita.

 

Projekt aj tento rok podporila Lýdia Eckhardt, ktorá nad ním dokonca prevzala patronát.

 

Tvárou kampane bola krásna moderátorka Vera Wisterová, ktorá titulnú fotografiu fotila v šatách študentky SPŠ Svidník Zuzany Ľos Božikovej. Aj ona sa zúčastnila na módnej prehliadka, no tentoraz nie v úlohe modelky, len pozorovateľky.

 

Dramaturgiu a choreografiu bravúre zvládol Jaro Bekr, odmoderoval ju známy moderátor Michal Sabo. Ambasádorkou projektu bola aj toho roku Babsy Heribanová, ktorá sa však prehliadky nemohla osobne zúčastniť. Narodilo sa je totiž bábätko.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucia Fabova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies