VIDEO Fico sa pri odchode zo Štrasburgu pohral s protidrogovým psom: Zavtipkovali si na adresu SaS

NETKY.SK • 14 December 2016, 18:00 • 2 min
VIDEO Fico sa pri odchode zo Štrasburgu pohral s protidrogovým psom: Zavtipkovali si na adresu SaS

ŠTRASBURG – Robert Fico bol včera v Štrasburgu, kde na pôde európskeho parlamentu hodnotil výsledky slovenského predsedníctva v Rade EÚ.

slovakia

left justify in out

Robert Fico včera povedal, že „s unikátnym projektom, ktorý nikde na svete neexistuje, dnes trestuhodne hazardujeme.“ Vyzval národných lídrov v členských štátoch EÚ, aby neriešili svoje vnútropolitické problémy na úkor európskym tém. Dodal, že dôsledky britského a talianskeho referenda pociťuje celá Európa.

 

Viac sa o Ficovom prejave v európskom parlamente dozviete TU!

 

Fico okrem kritiky vymenoval úspechy slovenského predsedníctva v Rade EÚ – napríklad ratifikáciu parížskej klimatickej dohody, schválenie budúcoročného rozpočtu EÚ, alebo spustenie európskej pohraničnej a pobrežnej stráže. Vyjadril nádej, že koncept tzv. efektívnej solidarity, ktorý Slovensko predložilo počas svojho predsedníctva, sa stane súčasťou reformy únijného azylového systému.

 

 

 

Z  pléna europarlamentu zaznelo viacero pozitívnych hodnotení na adresu slovenského predsedníctva.

 

Premiér sa pri odchode z francúzskeho Štrasburgu pristavil k policajnému psovi, ktorého pohladkal. Na facebooku zverejnil aj video, ku ktorému napísal: „Pri odchode zo Štrasburgu som na letisku stretol krásneho psa a nedalo mi, pohladkal som ho. Bol to policajný pes na vyhľadávanie drog,“ a následne si zavtipkoval na adresu opozičnej SaS: „Na rozdiel odo mňa by ho niektorí predstavitelia SaS-ky pohladkať určite nemohli.“

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona