VIDEO Feyenoord dal kuriózny gól po autovom vhadzovaní, možno nemal platiť

NETKY.SK • 3 Október 2014, 08:40 • 2 min
VIDEO Feyenoord dal kuriózny gól po autovom vhadzovaní, možno nemal platiť

ROTTERDAM - Kuriózny gól padol vo štvrtkovom dueli 2. kola skupinovej fázy Európskej ligy 2014/2015 medzi Feyenoordom Rotterdam a Stardardom Liége (2:1).

slovakia

left justify in out

V 47. min po ďalekonosnom autovom vhadzovaní, akými sa v anglickej Premier League preslávil predovšetkým niekdajší hráč Sunderlandu či Stoke City Rory Delap, sa lopta odrazila od zeme a preskočila hosťujúceho gólmana smerom do bránky. Gól napokon priznali obrancovi holandského mužstva Svenovi van Beekovi, ani televízne zábery však nedokázali úplne odhaliť, či sa stopér Feyenoordu dotkol lopty pri jej ceste do siete.

 

"Ani jeden gól Feyenoordu dnes nemal platiť. Pri prvom góle sa lopty nikto nedotkol, pri druhom domáci hráč zahral nedovolene rukou," hneval sa po stretnutí izraelský tréner Standardu Guy Luzon. Iný pohľad na vec mal samotný strelec sporného gólu zo 47. min. "Nikto mi neverí, že som sa dotkol lopty, ale je to pravda. Tento gól mi už nikto nevezme," povedal 20-ročný Van Beek. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies