VIDEO: Fenka po rokoch spoznala vôňu svojho majiteľa, jej reakcia vás dojme

NETKY.SK • 7 November 2017, 19:30 • 2 min
VIDEO: Fenka po rokoch spoznala vôňu svojho majiteľa, jej reakcia vás dojme

Fenka Aquita sa jedného dňa počas prechádzky stratila. Majiteľ ju nedokázal nájsť a pomaly uplynuli dva roky.

slovakia

left justify in out

Aquita sa nejaký čas túlala v uliciach a neskôr skončila v útulku s názvom „El Arca Animal.“ Tam bola zavretá celé dva roky. Ľudia, ktorí si občas prišli adoptovať psíka, mali väčšinou oči len pre šteniatka. A v tomto prípade, našťastie...

 

Dobrovoľníčka Silvia Ferrera jej však chcela nájsť šťastný domov a zverejnila jej fotografie aj s ponukou na adopciu na Facebooku. Príspevok sa dostal až k jej pravému majiteľovi. Ten sa k nej okamžite prihlásil.

Dvojica sa stretla po dlhých dvoch rokoch. Prvý kontakt bol veľmi napínavý. Aquita bola ustráchaná, k majiteľovi sa vôbec nemala a schovávala sa za nohy opatrovateľky z útulku.

 

Potom si k nej muž kľakol a ona sa odvážila priblížiť. Oňuchala ho a jeho vôňu spoznala. Zrazu sa akoby utrhla z reťaze, začala veselo poskakovať a oblizovala ho po tvári. Opäť sa znej stal šťastný psík. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies