VIDEO Fenka husky zachránila sedem opustených mačiatok a stala sa ich druhou mamou

NETKY.SK • 19 Júl 2018, 06:00 • 2 min
VIDEO Fenka husky zachránila sedem opustených mačiatok a stala sa ich druhou mamou

GEORGIA - Fenka husky menom Banner opäť ukázala veľkosť psieho srdca. Svojej majiteľke domov priviedla sedem mačiatok, ktoré boli na pokraji života.

slovakia

left justify in out

Whitney Braleyovou (30) má doma veselo. Jej fenka Banner sa jedného dňa správala veľmi čudne. „Od rána bola nervózna. Chodila hore dole a ťahala ma za oblečenie. Vedela som, že niečo nie je v poriadku,“ povedala Whitney.

 

Keď to trvalo už pomerne dlho, Whitney sa rozhodla, že bude psa prosto nasledovať. Čakala čokoľvek ale toto nie. Banner ju doviedla k neďalekým kríkom blízko ich záhrady, pod ktorými bola strčená zavretá kartónová krabica. Keď ju otvorila Banner do nej okamžite skočila a vytiahla z nej v papuli biele mačiatko.

 

img

 

Dokopy ich tam bolo sedem. Whitney spomína, že boli veľmi slabé a pravdepodobne by čoskoro umreli. „Nehýbali sa, nemňaukali, sotva žili,“ opísala. Mačiatka v krabici bez váhania zobrala domov a postarala sa o ne. Keď budú trochu staršie, ponúkne ich na adopciu.

 

U Banner to prebudilo materské pudy. Mačiatka vraj stále sprevádza, leží s nimi a oblizuje ich. „Niekto sa ich chcel zbaviť. Zatvoril ich do krabice a nechal tam zomrieť. Pravdepodobne si myslel, že ich nikto nikdy nenájde. Je mi zle z toho, že k týmto malým nevinným zvieratkám sa môže niekto správať tak kruto a bezcitne," pohoršila sa Whitney. „To, že ich Banner našla a mohli sme ich zachrániť, ma hreje pri srdci,“ dodala.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona