VIDEO Fasnúšikovia rozhodcovi na internete poriadne naložili! Vylúčil totiž hráča za neúmyselné...

NETKY.SK • 15 Január 2018, 07:56 • 2 min
VIDEO Fasnúšikovia rozhodcovi na internete poriadne naložili! Vylúčil totiž hráča za neúmyselné...

NANTES - Žltá a vzápätí červená karta pre futbalistu za neúmyselné podkopnutie či skôr ľahký dotyk s rozhodcom? K takejto bizarnej či skôr nepochopiteľnej situácii došlo v nedeľu v súboji najvyššej francúzskej súťaže Ligue 1 medzi Nantes a Paríž St. Germain.

slovakia

left justify in out

Viac ako tesné víťazstvo neohrozeného lídra PSG (1:0) zaujala situácia z nadstaveného času, keď hlavný rozhodca Tony Chapron v miestach za poliacou čiarou prekrižoval cestu obrancovi domácich Diegovi Carlosovi a ten špičkou kopačky zavadil o jeho päty. Rozhodca sa nečakane ocitol na zemi a keď sa pozviechal, urobil dva málo pochopiteľné pohyby.

 

Najprv úmyselne podkopol Carlosa a potom mu ukázal žltú a vzápätí aj červenú kartu. Keď 24-ročný Brazílčan s nechápavým pohľadom opúšťal trávnik, prezident Nantes Waldemar Kita v hľadisku rozhadzoval rukami a po chvíli sa už len bezmocne usmieval.

"To je vtip či čo je to?," pýtal sa do kamier francúzskej televízie Kita. "K tomu sa ani nedá nič povedať, stačí sa pozrieť a všetci vidia, čo rozhodca predviedol,. Hráč, ktorý nič nespravil, dostal červenú kartu...," nechápavo dodal prezident Nantes. Pre francúzske médiá sa vyjadril aj stredopoliar Nantes Valentin Rongier.

 

 

"Reakciu rozhodcu považujem za absurdnú. Diego to neurobil úmyselne." Rongier si myslí, že rozhodca by mal dostať dodatočnú sankciu tak, ako sa to často deje aj v prípade hráčskych priestupkov neskôr posúdených na videu. Hráč sa prihovára za jeho suspendovanie. "Verím, že sa to celé vyšetrí. Musí sa z toho stať príklad pre budúcnosť a nenechať to len tak," dodal Rongier.

Babrák Chapron sa už stihol stať negatívnym hrdinom na sociálnych sieťach. Na twitteri ho istý užívateľ označil za bojovníka UFC, ktorý sa špecializuje na nízke kopy. Ďalší "expert" mu vytvoril vlastnú stránku ako bojovníkovi v ringu na Wikipedii a "nasimuloval" jeho kariéru so 45 víťazstvami z 56 súbojov, z toho 34 knokautom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona