VIDEO Farmár utekal s hadom zahryznutým v nohe niekoľko kilometrov do nemocnice

NETKY.SK • 15 Jún 2018, 09:15 • 2 min
VIDEO Farmár utekal s hadom zahryznutým v nohe niekoľko kilometrov do nemocnice

DILLÍ - Ťažké chvíle si prežil minulý týždeň farmár z východoindického štátu Bihár. Na poli sa mu do nohy zahryzol had a zamotal sa natoľko, že ho muž nedokázal od nohy odtrhnúť. Muž sa snažil dostať čo najskôr do nemocnice, lebo nevedel, či nie je jedovatý.

slovakia

left justify in out

Do najbližšieho mesta Madhepura to mal farmár Satayanarayan Mandal iba necelé tri kilometre. Na cestu sa vydal, aj keď ísť so zahryznutým hadom v nohe bolo bolestivé.

 

Keď sa muž dostal do obývanej oblasti, okoloidúci mu okamžite pribehli na pomoc, píše server novinky.cz. „Veľa ľudí chcelo hada zabiť, ale dvaja muži sa ponúkli, že sa pokúsia zachrániť muža aj plaza,“ povedal agentúre Newsflare očitý svedok celej udalosti Muhammed Asharf.

 

„Bolo to desivé, lebo sme nevedeli, či je had jedovatý alebo nie,“ dodal.

 

Muži zabalili hada do handry, potom mu chytili hlavu a opatrne vytiahli zuby z Mandalovej nohy. Nakoniec hada odniesli za mesto a vypustili do lesa. Farmára odniesli do nemocnice, kde sa potvrdilo, že had nebol jedovatý.

 

Podľa experta Subhendu Mallika šlo asi o nejedovatú užovku rybársku. Mandal mal napriek tomu šťastie, že nedopadol ako Indka, ktorú po uhryznutí namiesto prevozu do nemocnice zasypali kravským trusom...

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies