VIDEO: Fanúšikovia na sociálnych sieťach Neymarovi za skrat poriadne naložili

NETKY.SK • 29 Apríl 2019, 11:57 • 2 min
VIDEO: Fanúšikovia  na sociálnych sieťach Neymarovi za skrat poriadne naložili

PARÍŽ - Dve veľké hviezdy Parížanov sa na finálovom dueli Francúzskeho pohára nepredviedli práve v najlepšom svetle. Najskôr bol po hrubom faule v predĺžení vylúčený Kylian Mbappé, potom v hľadisku neurdržal nervy na uzde nehrajúci Neymar.

slovakia

left justify in out

Brazílčan sa dostal do potýčky s fanúšikom počas odovzdávania medailí po finálovom zápase Francúzskeho pohára. V ňom ParížaSt. Germain napokon prehral s Rennes 5:6 po rozstrele zo značky 11 m. Po riadnom hracom čase aj po predĺžení sa zápas skončil 2:2.

 

 

Fanúšik Rennes si z tesnej blízkosti natáčal na mobil hráčov PSG, ktorí si kráčali po medaily za druhé miesto. K tomu však pridal aj zosmiešňujúce poznámky, na čo podráždene zareagoval 27-ročný útočník.

 

Neymar zastal pri fanúšikovi, zakryl mu zariadenie s kamerou a po krátkej výmene názorov ho odstrčil. Fanúšik z incidentu vyšiel bez zranenia, ale diskutujúci na sociálnych sieťach veľkej hviezde poriadne naložili. Jeho reakciu ostro odsúdili: "Nikdy nemôžeš udrieť fanúšika, vďaka nim máte výplaty..." a želajú si, aby bol aj náležite potrestaný. 

 

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies