VIDEO Fanúšik napadol v telavivskom derby na ihrisku hviezdu Maccabi

NETKY.SK • 4 November 2014, 10:38 • 2 min
VIDEO Fanúšik napadol v telavivskom derby na ihrisku hviezdu Maccabi

TEL AVIV - Pre napadnutie hviezdy Maccabi Erana Zehaviho fanúšikom a následne vniknutie ďalších divákov na hraciu plochu nedohrali pondelkové telavivské derby v najvyššej izraelskej futbalovej súťaži na pôde Hapoelu.

slovakia

left justify in out

V 33. min prvého polčasu vbehol na ihrisko muž a zaútočil na Zehaviho, ktorý sa začal brániť. Fanúšik stihol dať hráčovi Maccabi, ktorý v 22. min vyrovnával na 1:1, dva tvrdé direkty a následne výtržníka spacifikovali bezpečnostné zložky. Rozhodca duelu potom udelil Zehavimu červenú kartu, čo vyvolalo nevôľu medzi hráčmi i divákmi. Na ihrisko vbehli ďalší fanúšikovia a napadli hráčov, ktorí utiekli do šatní.

 

"Toto je čierny deň pre celý izraelský futbal. Toto vlastne nebol ani futbal, to bola vojna," uviedol tréner Hapoelu Eyal Berkovic. Prípad má teraz na stole disciplinárna komisia. Maccabi je v tabuľke po siedmich kolách so šiestimi odohranými zápasmi na 2. mieste s dvojbodovým odstupom na Šmonu. Hapoel zaostáva na 6. priečke o sedem bodov. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies