VIDEO Famózny gól Juraja Kucku nadchol Európu

NETKY.SK • 2 Apríl 2018, 20:11 • 2 min
VIDEO Famózny gól Juraja Kucku nadchol Európu

ISTANBUL - O tomto góle hovorí celá Európa. Slovenský futbalový reprezentant sa trafil do siete spôsobom, aký sa podarí raz za život.

slovakia

left justify in out

Juraj Kucka bol po zápase určite rozdvojený. Na jednej strane ho musela tešiť trefa do čierneho, ktorá obletela celý svet, na strane druhej ho mrzelo, že týmto gólom neodvrátil prehru Trabzonsporu na ihrisku lídra tabuľky Galatasaray.

 

Jurajova chvíľa prišla v druhej nadstavenej minúte zápasu. Slovenský reprezentant sa presadil parádnym zásahom z polovice ihriska. Rýchlo zareagoval na fakt, že gólman súpera je ďaleko od bránky a okamžite poslal loptu z priameho kopu v stredovom kruhu do siete, pričom vymietol pavučinku v rohu bránky. Uzavrel tak skóre na 2:1 pre Galatasary. 

 

"Krásny gól, avšak z výsledku som nešťastný," komentoval svoj parádny kúsok stroho na facebooku.

 

Na Youtube sa už objavili aj komentáre, ktoré nešetria superlatívmi typu neuveriteľný gól, senzačný gól, najkrajší gól na svete a podobne. Pozrite si video, my si myslíme, že tento gól má šancu dostať sa medzi najkrajšie góly tohto roka v ankete FIFA. Pripomeňme, že Miňo Stoch túto anketu vyhral v roku 2012.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies