VIDEO Falošný poplach na letisku v Los Angeles viedol k panike, meškaniu letov a dokonca zatli aj Zorra

NETKY.SK • 29 August 2016, 18:37 • 2 min
VIDEO Falošný poplach na letisku v Los Angeles viedol k panike, meškaniu letov a dokonca zatli aj Zorra

LOS ANGELES - Prevádzka na medzinárodnom letisku v americkom Los Angeles sa vracia do normálu po tom, ako tam falošné správy o ozbrojencovi spôsobili paniku a evakuácie. V dôsledku incidentu meškalo množstvo letov. Informovala o tom dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Hovorkyňa letiska Nancy Castlesová uviedla, že meškanie malo 281 letov, z toho 120 prilietajúcich a 161 odlietajúcich. Najmenej 27 letov presmerovali na iné letiská a dva lety zrušili.

 

Hovorca losangeleskej polície Andy Neiman oznámil, že pri prehľadávaní terminálov letiska nenašli v nedeľu večer miestneho času žiadne dôkazy o ozbrojencovi ani vypálených výstreloch. Správy o nich boli podľa neho podnietené silným hlukom a policajti sa pri vyšetrovaní naďalej snažia nájsť ich zdroj.

 

 

 

Po správach o výstreloch sa na sociálnych sieťach objavili fotografie zachytávajúce početných ľudí, ktorí vybehli aj na pristávaciu dráhu. Televízie priniesli zábery ľudí utekajúcich z letiska v panike, píše agentúra DPA.

 

Na letisku zadržali aj muža prezlečeného za Zorra pomstiteľa.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies