VIDEO Falošný Conor McGregor v New Yorku spôsobil masový ošiaľ a dopravnú zápchu

NETKY.SK • 11 August 2017, 14:05 • 2 min
VIDEO Falošný Conor McGregor v New Yorku spôsobil masový ošiaľ a dopravnú zápchu

NEW YORK - Falošný Conor McGregor je späť. Po tom ako minulý mesiac pobláznil Los Angeles, sa tentokrát predviedol na Times Square v New Yorku.

slovakia

left justify in out

Islam Badurgov pôvodom z Kazachstanu je herec a odborník na cvičenie v uliciach. Okrem toho má zvláštnu záľubu - prezliekať sa za írsku MMA hviezdu Conora McGregora a užívať si jeho slávu.

 

Včera si dal nakresliť falošné tetovania podľa tých, ktoré má na tele zápasník, časť tváre si prekryl slnečnými okuliarmi a s blonďavou bradou vyrazil do ulíc New Yorku ako iný človek. Skúsený herec precítil aj McGregorove šoumenské prejavy.

 

Ľudia mu tento fór „zožrali aj s navijakom.“ Okolo Badurgova sa zhromaždili stovky ľudí. Všetci si ho točili na telefón, výskali od vzrušenia a snažili sa k nemu prebiť, aby si s ním urobili selfie. Masa ľudí ochromila dopravu. Vo videu vidno ako niekoľko prúdov beznádejne stojí a čaká, kým sa falošný McGregor vytratí a cesta sa uvoľní.

 

Všetko bol iba klam, no nikto si to nevšimol napriek tomu, že Badurgov je omnoho väčší ako pravý McGregor. Ten vyzerá asi takto:

img

Conor McGregor

Foto: SITA

 

Tí, ktorí sa vo videu uvidia po prevalení tejto krutej pravdy, sa asi prepadnú od hanby. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona