VIDEO Fail na Bostonskom maratóne: Cez bežeckú dráhu prešiel nákladný vlak

NETKY.SK • 15 September 2016, 19:15 • 2 min
VIDEO Fail na Bostonskom maratóne: Cez bežeckú dráhu prešiel nákladný vlak

ALLENTOWN - Ako môže nákladný vlak zničiť ambície športovcov, pocítili na vlastnej koži účastníci The Lehigh Valley Health Network Via Marathon, ktorí sa na tomto kvalifikačnom podujatí usilovali o účasť na slávnom Bostonskom maratóne.

slovakia

left justify in out

Priamo cez bežeckú trať im totiž prešiel nákladný vlak, ktorý napredoval tak pomaly, že zúčastneným nezostávalo nič iné ako na niekoľko minút zastaviť a počkať, kým vlak odíde. Niektorí pretekári pre toto zdržanie dorazili do cieľa s výrazne horšími časmi ako mohli mať v prípade, ak by podujatie nič nenarušilo. Pre túto nepríjemnosť veľa bežcov prišlo o šancu zúčastniť sa na budúcoročnom Bostonskom maratóne, pretože nesplnili kvalifikačné limity.


Organizátori nevydareného podujatia sa pretekárom ospravedlnili a vyhlásili, že situáciu konzultovali s Bostonskou atletickou asociáciou. Nič to však nezmenilo na to, že pri registrácii na maratón v Bostone budú zohľadnené iba oficiálne časy. Registrácia sa začala tento pondelok. Najbližší maratón v Bostone sa uskutoční v tretí aprílový pondelok 2017.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies