VIDEO Facebook pridáva k tlačidlu "like" ďalšie možnosti: Možnosť "Nepáči sa mi" tam nie je

NETKY.SK • 9 Október 2015, 06:41 • 2 min
VIDEO Facebook pridáva k tlačidlu "like" ďalšie možnosti: Možnosť "Nepáči sa mi" tam nie je

LONDÝN - Sociálna sieť Facebook dnes oznámila, že spúšťa pilotný test "reakcií", ktoré umožnia používateľom vyjadriť celý rad emócií ako je napríklad láska, šťastie, hnev či smútok.

slovakia

left justify in out

Vo videu, ktoré na Facebooku sprevádza vyjadrenie hlavného produktového manažéra spoločnosti Chrisa Coxa, pripomínajú gombíky "reakcií" animované emotikony a vyskočia, keď držíte tlačidlo "like" (páči sa mi) dlhšie stlačené.

 

 

 

Today we’re launching a pilot test of Reactions — a more expressive Like button. As you can see, it’s not a “dislike” button, though we hope it addresses the spirit of this request more broadly. We studied which comments and reactions are most commonly and universally expressed across Facebook, then worked to design an experience around them that was elegant and fun. Starting today Ireland and Spain can start loving, wow-ing, or expressing sympathy to posts on Facebook by hovering or long-pressing the Like button wherever they see it. We’ll use the feedback from this to improve the feature and hope to roll it out to everyone soon.

Posted by Chris Cox on Thursday, October 8, 2015

 

Spoločnosť uviedla, že reakcie spustí v piatok skúšobne v Írsku a Španielsku na platformách iOS, Android a stolných počítačoch.

 

Spätnú väzbu z pilotného testu využije na zlepšenie reakcií. Spoločnosť dúfa, že "to čoskoro rozbalí pre všetkých", napísal Cox na Facebooku.

 

Mnohí používatelia Facebooku už celé roky prosia spoločnosť, aby pridala tlačidlo "nepáči sa mi". Argumentujú, že v reakcii napríklad na tragické udalosti je použitie tlačidla "like" nevhodné.

 

"Ako môžete vidieť, nie je to tlačidlo 'nepáči sa mi', hoci dúfame, že rieši myšlienku tejto žiadosti oveľa širšie," dodal Cox.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies