VIDEO FA vyšetruje Mourinhovo nešportové správanie

NETKY.SK • 29 November 2016, 08:05 • 2 min
VIDEO FA vyšetruje Mourinhovo nešportové správanie

LONDÝN - Anglická futbalová asociácia (FA) začala vyšetrovanie nešportového správanie trénera Manchestru United Joseho Mourinha, ktorého rozhodca Jon Moss vo víkendovom zápase Premier League s West Hamom United vykázal na tribúnu. Portugalský kormidelník sa má do štvrtka k prípadu vyjadriť. Informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Frustrovaný Mourinho musel nútene opustiť lavičku, keď kopol do fľaše s vodou po žltej karte pre Paula Pogbu za údajné filmovanie. Portugalského kormidelníka vykázal arbiter na tribúnu už minulý mesiac pri bezgólovej remíze s Burnley.

 

 

Manchester s West Hamom len remizoval 1:1 a prvýkrát od roku 1990 nezvíťazil na svojom štadióne Old Trafford v štyroch ligových dueloch za sebou. V nedeľu si "červení diabli" pripísali štvrtú domácu remízu v sérii. Aktuálne sú United až na šiestom mieste tabuľky Premier League s mankom jedenástich bodov na lídra Chelsea Londýn a ôsmich na štvrtý Arsenal Londýn.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies