VIDEO F1: Pred VC USA bola v boxoch poriadna zábava aj napriek nepriaznivému počasiu

NETKY.SK • 25 Október 2015, 16:30 • 2 min
VIDEO F1: Pred VC USA bola v boxoch poriadna zábava aj napriek nepriaznivému počasiu

AUSTIN – Sobotňajšia kvalifikácia na VC USA musela byť kvôli vytrvalému dažďu nakoniec odložená na dnes (začala 15.00 nášho času), avšak tímy F1 a ich piloti napriek tomu zabávali fanúšikov, ktorí zavítali na okruh.

slovakia

left justify in out

Včerajšia kvalifikácia na Veľkú cenu USA museli kvôli dažďu odložiť, avšak v boxoch zábava gradovala a fanúšikovia sa bavili. V boxoch stajne Williams sa veslovalo, vo Force India to bol breakdance, v Toro Rosso Max Verstappen chytal ryby a v Red Bulle si spolu zatancovali Daniel Ricciardo a Daniil Kvjat.

 



Kvalifikácia na dnešné preteky začala 15.00 nášho času a v daždivom počasí dominovali monoposty Mercedes. Z pole position odštartuje Nico Rosberg a z druhého miesta Lewis Hamilton. V druhom rade sa zoradili tretí Daniel Ricciardo a štvrtý Daniil Kvjat, ktorým pravdepodobne prospel spoločenský tanec. Samotné preteky odštartujú večer o 20.00 (14.00 miestneho času).

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona