VIDEO Exreprezentanta Brazílie lúpežne prepadli, bol v kritickom stave

NETKY.SK • 30 Január 2018, 15:30 • 2 min
VIDEO Exreprezentanta Brazílie lúpežne prepadli, bol v kritickom stave

RIO DE JANEIRO - Niekdajší brazílsky futbalový reprezentant Warley Silva dos Santos sa stal obeťou lúpeže, počas ktorej ho páchatelia bodli nožom. Našťastie sa zotavuje a už sa prihovoril aj fanúšikom.

slovakia

left justify in out

Čoskoro 40-ročného bývalého útočníka Botafoga či Palmeirasu (nar. 13. februára 1978) prepadli v jeho aute, keď pred semaforom čakal na zelenú. Útočníci mu ukradli mobilný telefón a pokúsili sa odísť v jeho aute, napokon však unikli bez vozidla. Podľa brazílskeho portálu Globo Esporte Warley volal o pomoc a na jeho tričku boli rozsiahle škvrny od krvi.

 

Po prevezení do nemocnice ho operovali, ale jeho stav bol stále kritický. Včera však nemocnica Nossa Senhora das Neves zverejnila video, v ktorom sa prihovára fanúšikom a ďakuje im za modlitby a podporu, ktoré mu pomáhajú sa zotaviť.

 

 

Warley si v drese svojej krajiny zahral v štyroch stretnutiach. Bolo to na Pohári konfederácií v roku 1999, v ktorom Brazílčania postúpili do finále, kde podľahli domácim Mexičanom (3:4). Warley sa zviditeľnil aj v roku 2000, keď ako hráč talianskeho Udinese Calcio cestoval do Poľska s falošným pasom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies