VIDEO Erotické bábiky vraj čoskoro dokážu opätovať lásku

NETKY.SK • 19 August 2016, 19:12 • 2 min
VIDEO Erotické bábiky vraj čoskoro dokážu opätovať lásku

NEW YORK – Erotické bábiky v budúcnosti podľa ich tvorcov, dokážu pomocou umelej inteligencie simulovať lásku.

slovakia

left justify in out

Matt McMullen, generálny riaditeľ spoločnosti Realdoll, odhalil ďalšie inovácie, vďaka ktorým by ľudia mohli mať s umelými strojmi bližší vzťah.

 

"Budujeme umelú inteligenciu, ktorá by bola schopná vyjadrovať lásku, na základe zbierky informácii (skúseností) vložených do jej „pamäte“," zjednodušene vysvetlil systém, ktorý je v skutočnosti o mnoho zložitejší.

 

S novou technológiu Teledildonics, by mali bábiky časom dokonca vnímať či reagovať na hmatové vnemy. "Prinesie to možnosti, o akých sa ľuďom nikdy nesnívalo. Sexuálny priemysel pracuje s mnohými novými technológiami,“ dodal.

 

"Snažíme sa vytvoriť umelú inteligenciu, ktorá by dokázala čo najviac napodobniť ľudskú bytosť,“ povedal ďalej McMullen, ktorý sa tomuto projektu venuje od roku 1997. V tejto súvislosti uviedol, že skutočné ženy viacmenej považuje za konkurenciu pre svoje výrobky.

 

Ďalej informoval, že jeho tým konštruktérov pracuje na robotike, ktorá by bábikám umožnila chodiť.

 

Tieto hračky pre dospelých majú umelú kostru zaliatu silikónovým povrchom tela, ktoré imituje skutočnú kožu. Základná cena takejto bábiky sa pohybuje od 5 500 eur, a s prispôsobeným modelu sa môže vyšplhať až na vyše 9 950 eur.

 

Takto sa bábiky vyrábajú:



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona