VIDEO Emotívny Piroska pykal za vyrazenie zástavky z ruky arbitra

NETKY.SK • 28 Apríl 2014, 12:21 • 2 min
VIDEO Emotívny Piroska pykal za vyrazenie zástavky z ruky arbitra

SENICA - Kapitán futbalistov FK Senica Juraj Piroska neudržal nervy na uzde v sobotňajšom zápase 28. kola Corgoň ligy.

slovakia

left justify in out

Ofenzívny stredopoliar či útočník dostal päť minút pred koncom domáceho duelu proti MFK Košice (3:2) červenú kartu za to, že pod vplyvom emócií vyrazil z ruky asistenta rozhodcu Branislava Hancka jeho zástavku. Bratislavský rodák Piroska sa čertil, že arbiter nesignalizoval hlavnému rozhodcovi hru rukou v podaní hosťujúceho záložníka Ľubomíra Korijkova.

 

"Som emotívny typ futbalistu. Vždy sa veľmi nahnevám, ak sa Senici nedarí, alebo sa jej krivdí. Všetci videli, ako hráč Košíc zahral rukou, ja som to sledoval z pol metra. Potom ma už ovládli emócie. Keď mám povedať pravdu, zahnal som sa. Že tam mal rozhodca v tom momente zástavku, to ma mrzí. Bohužiaľ, oslabil som mužstvo. Veľmi ma to mrzí, nemal som tak reagovať," sypal si popol na hlavu hráč s reprezentačnými skúsenosťami, vzápätí však doplnil: "Sám som zvedavý, ako to pre mňa dopadne. Nebola to totiž len moja chyba." 

 

Juraj Piroska krátko pred vylúčením v predmetnom dueli strelil svoj 13. gól v tejto ligovej sezóne a spoločne s útočníkom AS Trenčín Tomášom Malecom je na čele poradia kanonierov najvyššej slovenskej súťaže. Dvadsaťsedemročný futbalista "Záhorákov" Piroska sa dozvie trest za červenú kartu po najbližšom zasadnutí disciplinárnej komisie Slovenského futbalového zväzu. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies