VIDEO Elton John vo filme. Prvá ukážka je vonku

NETKY.SK • 3 Október 2018, 23:30 • 2 min
VIDEO Elton John vo filme. Prvá ukážka je vonku

LOS ANGELES - Slávny britský spevák a skladateľ Elton John sa dočkal životopisného filmu. Volá sa po jeho veľkom hite Rocketman.

slovakia

left justify in out

Elton John je nepochybne jeden z najlepších popových a R & B hitmakerov v dejinách. Preslávil sa skladbami ako Your Song, Tiny Dancer, Candle in the Wind, Saturday Night 's Alright for Fighting, Rocket Man, Sacrifice či Daniel.

 

Taron Egerton hrá vo filme Eltona Johna a Jamie Bell spoluautora hitov Bernieho Taupinoma. Prvýkrát sa stretli v roku 1967, keď obaja odpovedali na inzerát z magazínu New Musical Express, ktorý hľadal nové talenty. Hoci nikoho z nich vtedy neprijali, mladíci zistili, že by sa im dobre spolupracovalo. Elton vtedy obdivoval jeho básničky.

 

Po pol storočia kariéry, v januári 2018, Elton John oznámil, že skončí s jazdením na turné. Nadchádzajúce turné, pri ktorom budúci rok zavíta aj do Prahy, je zrejme posledné.

 

"Už nebudem cestovať," povedal serveru Rolling Stone. "Moje priority sa zmenili. Mám malé deti," dodal. Ponúkne ale ešte jednu veľkú celosvetovú šnúru, ktorá môže trvať aj tri roky. Nazval ju Farewell Yellow Brick Road a 7. mája 2019 zaspieva v Prahe.

 

Elton John poprel, že ide o fintu, ako zvýšiť predaje lístkov. Mnohí totiž ohlasovali posledné turné a po niekoľkých rokoch sa vrátili.

 

On sa ale vraj naozaj cíti starý a unavený, chce byť viac doma. V Prahe mal Elton koncert už v roku 1984 v Paláci kultúry a mnohokrát sa vrátil.

 

Snímka Rocketman príde do kín 30. mája 2019. Podobný film o skupine Queen ide do kín už 1. novembra 2018.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies