VIDEO Elton John predstavil videoklip k piesni A Good Heart

NETKY.SK • 9 Júl 2016, 14:20 • 2 min
VIDEO Elton John predstavil videoklip k piesni A Good Heart

LONDÝN - Anglický spevák, skladateľ a klavirista Elton John zverejnil v piatok videoklip k singlu A Good Heart.

slovakia

left justify in out

V päťminútovej novinke o rôznorodosti lásky a vzťahov je okrem samotného hudobníka hrajúceho na klavíri vidieť aj niekoľko dvojíc, ktoré sa spoločne vyrovnávajú s rôznymi problémami. Vo videu účinkujú napríklad starší, harmonicky nažívajúci manželia, lesbický pár čeliaci kríze či mladá zmiešaná dvojica, ktorá sa neustále háda. Ku koncu však všetky páry nachádzajú pokoj a uzmierenie, čím preukazujú schopnosť prekonať všetky prekážky.


Skladba A Good Heart pochádza z interpretovho najnovšieho albumu Wonderful Crazy Night.

 

 

Šesťdesiatdeväťročný rodák z Middlesexu uviedol svoju už tridsiatu druhú štúdiovku na trh tento rok vo februári. Na nahrávke sa nachádzajú tiež single Looking Up, Blue Wonderful či In The Name Of You.
Elton Hercules John, vlastným menom Reginald Kenneth Dwight, počas svojej vyše 50-ročnej kariéry predal vyše 300 miliónov kópií nahrávok na celom svete. Je tak jedným z najúspešnejších hudobníkov všetkých čias. Okrem množstva iných ocenení získal aj šesť Grammy, päť BRIT Awards, Oscara, Zlatý glóbus či divadelnú cenu Tony. V roku 1994 ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy. Medzi jeho najväčšie hity patria piesne ako Your Song, Rocket Man, Candle In The Wind, Saturday Night's Alright For Fighting, Don't Go Breaking My Heart (feat. Kiki Dee), Sorry Seems To Be The Hardest Word, I Guess That's Why They Call It The Blues, I'm Still Standing, Don't Let The Sun Go Down On Me (feat. George Michael), Sacrifice, Circle Of Life, Can You Feel The Love Tonight, Are You Ready For Love alebo Nikita. Od roku 1993 tvorí pár s filmárom Davidom Furnishom. V decembri 2014 sa zosobášili.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona