VIDEO Elán dnes bude v Trnave vyučovať slovenčinu a pre svojich fanúšikov pripravuje ďalšie veľké prekvapenie

NETKY.SK • 13 Október 2017, 12:30 • 2 min
VIDEO Elán dnes bude v Trnave vyučovať slovenčinu a pre svojich fanúšikov pripravuje ďalšie veľké prekvapenie

BRATISLAVA – Už o niekoľko hodín zavŕši skupina Elán turné Živých nás nedostanú open-air koncertom v trnavskej City Arene. V nedávnom rozhovore pre netky.sk Vašo Patejdl naznačil, prečo v Trnave dostane najväčší priestor práve album Hodina slovenčiny. Vo svete hudby nie je veľa skupín, ktoré sa môžu pochváliť 50-ročnou existenciou.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Legenda slovenského rocku čerpá energiu najmä od svojich fanúšikov, a pre tých najvernejších pripravuje veľké prekvapenie. Viac sa dozviete vo videu.

 

 

Organizačné pokyny pred koncertom v Trnave

Organizátori očakávajú až 16 –tisícovú návštevu, keďže ide o piatok s hektickou situáciou na cestách,  nie sú vylúčené ani problémy v doprave. Pre bratislavských priaznivcov bude vypravený zo stanice Bratislava – Hlavná stanica mimoriadny vlak o 17.30 hodine, späť do Bratislavy odchádza bežný spoj z Trnavy o 22.34 hodine.

 

Ostatných návštevníkov organizátori upozorňujú, aby si vytvorili dostatočný časový predstih pri príchode do Trnavy i do City Areny. "Motoristom odporúčame využiť záchytné parkoviská v dotyku s centrom mesta, okrem nich bude k dispozícii bezplatne aj parkovisko ŽOS Trnava, Koniarekova 19," informovala za organizátorov Andrea Čurná.

 

Koncert sa začne o 20. hodine, no brány štadióna sa otvoria už o 17. hodine. Priestor dostanú aj dve predkapely, o 17.30 hodine Everlong a o 18.30 hodine sa predstaví Seventh Weapon.

 

FOTO+VIDEO Skupina Elán pripravuje veľkolepý open-air koncert v Trnave, Jožo Ráž pred vystúpeniami tvrdo trénuje

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies