VIDEO Egypťania sa búria: Dánsky fotograf vraj znesvätil div sveta

NETKY.SK • 12 December 2018, 23:36 • 2 min
VIDEO Egypťania sa búria: Dánsky fotograf vraj znesvätil div sveta

Vlnu pobúrenia vyvolal dánsky fotograf Andreas Hvide potom, čo sa na internete objavilo video, v ktorom vyliezol spoločne s kamarátkou na Veľkú pyramídu v Gíze.

slovakia

left justify in out

Na záberoch je zrejmé, ako si dievča na vrcholku pyramídy dáva dole tričko. Dvojica následne vykonáva či predstiera sexuálny akt. Na prípad upozornil server BBC.

 

Fotograf na svojom Instagrame nezverejnil šteklivý materiál prvýkrát. Tentoraz však zdvihol žlč egyptským úradom, ktoré spočiatku tvrdili, že video nie je autentické.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Video link in BIO.

Príspevok, ktorý zdieľa Andreas Hvid (@andreas.hvid),

 

Jeden zo siedmich divov sveta je podľa tamojších úradov prísne strážený a nie je možné bez povšimnutia vystúpiť na vrchol. Fotograf však v komentári pod príspevkom tvrdí opak. Podľa neho sa tajne preplazili planinou pri pyramídach a následne vyliezli až na jej vrchol, kde Dán vydal video.

 

 

Hvid oznámil, že sexuálny akt bol iba predstieraný a reakcie, ktoré video vyvolalo, ho mrzia. Pravosť záberov teraz preveruje polícia, hoci pôvodné video bolo z internetu stiahnuté. Egyptské úrady tvrdia, že video "poburuje morálku" a zneúctili jednu z najimpozantnejších pamiatok na svete.

 

Veľká pyramída v Gíze (nazývaná tiež Cheopsova) bola postavená pred 4500 rokmi a je vysoká takmer 140 metrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona