VIDEO Egove video o CT-čku má aj paródiu: Mariňák s KB-čkom

NETKY.SK • 11 November 2014, 15:51 • 2 min
VIDEO Egove video o CT-čku má aj paródiu: Mariňák s KB-čkom

BRATISLAVA – Celé Slovensko momentálne žije kauzou predražené CT-čko pre piešťanskú nemocnicu. K tejto kauze sa vyjadril aj rapper Michal Straka alias Ego, ktorý vulgárnym spôsobom napadol manžela svojej sesternice. Video sa už aj dočkalo paródie.

slovakia

left justify in out

Michal Straka bol v čase nákupu CT prístroja v dozornej rade piešťanskej nemocnice.  Údajne by malo byť za video to, že Ander na facebooku označil, že sa mu páčia vyjadrenia doktora Suchánka, ktorý kauzu piešťanského CT prístroja spustil. „V Piešťanoch je skvelé CTčko, úplne skvelé. Nemá zmysel ho porovnávať s nejakým CT z roku 2007, zastaralým. V Piešťanoch je kvalitný stroj a nastali tam ešte nejaké funkčné zmeny, ktoré tiež vyhovuje asi každému... Takže moja funkcia sa týmto naplnila, nemal som z toho ani cent. A chcem pozdraviť tú rasistickú k*rvu Ľuba A. ...a tie tvoje dve malé k*rvy keď budú veľké, nech vedia, že ich tatko je obyčajný zákerný rasistický potkan, bodaj by si skapal do rána.... Mier!,“ povedal rapper vo videu.

 

 

Video sa dočkalo už aj paródie a spravil ju verenosti dobre známy Fučo, ktorý je známy aj pod prezývkou Mariňák. V paródii na Ega hovorí Fučo o tom, že v Piešťanoch majú kvalitné KB-čko. Takisto pozdravil Ľuba, ktorému odkázal: „Aby ti deti chodili na opak. Aby ti deti po smetiskách fruká dopíjali. Aby keď dorástli vedel, že ich foter je obyčajný čašník, ktorému tatko nikdy nepomohol. Bodaj by ťa zrazil Žitny Houston.“

 

 

Marek alias Fučo je známy najmä ako Mariňák, alebo rybička z LokalTV. Okrem toho vystupuje aj ako komik v standup show Temné Kecy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies